2014. június 22., vasárnap

,,Félreismertelek"

Sarah-nak Luke :)
Remélem tetszeni fog! Ne haragudj a hossza miatt és ez tényleg nem lett annyira jó.. :/



Ugye, hogy nagyon elviselhetetlen, amikor a húgod/öcséd azt bömbölteti, amit egyszerűen imád, viszont te ki nem állhatod?! Na, ezt naponta lerendezed a húgoddal, aki már az őrületbe kerget az új bandamániájával. A One Direction mellett, megint új kedvencei vannak, a 5 Seconds Of Summer ...
Azt nem tagadhatod, hogy a zene, amit csinálnak nem jó, mert igazából az, de, hogy folyton arról áradozik, hogy ,,Istenem, annyira édesek! Luke annyira ....annyira tökéletes. Na és Ashton...Szavak nincsenek rá és..és... és Calum meg Michael.." -szinte a hányás határán vagy. Nem láttad őket még nagyon képen, mert nem érdekel téged, viszont az életed ott lett elrontva, mikor anyukád bejelentette: Te viszed a húgodat az autogram osztásra...

-Jaj Sarah, annyira izgatott vagyok, végre találkozhatok velük élőben!! -áradozott. Felsóhajtottál, majd tovább sétáltatok. Az út nagy része ezzel telt el, amit már nagyon meguntál ezért visszafojtva dühödet, megkérted maradjon csendben...5 percig bírta:
-De Sarah, teljesen bele vagyok esve Luke-ba! -becsuktad a szemed és elszámoltál 10-ig, aztán meglepődtél.
-Luke-ba? Azt hittem az osztályotokból tetszik neked az a..Ki is?
-Ja...Daniel?
-Igen, igen ő!
-Ő tetszik, de most had legyek fangirl! -nézett rád bociszemekkel. 
-Mindig fangirl vagy, nem csak most! -mosolyodtál el. Az este először....Nem is ígérkezik annyira rossznak. Legalábbis így gondoltad, amíg meg nem láttad azt az átkozott hosszú sort, aminek a végére kerültetek:
-Komolyan?! Vagy 3 km-es sor áll előttünk! Ezt nem mondta nekem senki! -idegeskedtél, aztán egy kezet éreztél a válladon. Megfordultál, s egy szőke sráccal találtad szembe magad, aki mosolygott. Nagyon cuki volt:
-Szia! 
-Te jóságos ég..Luke..-kapott sokkot a húgod. Á, így már mindent értesz. Ahhoz képest, hogy milyennek képzelted el őket, elég nagyot tévedtél.
-Segíthetek valamiben? -kérdezte azzal az ellenállhatatlan mosollyal az arcán.
-Igen! A húgom oda van értetek, és autogram osztásra jöttünk.
-Hát..húúh, elég hosszú a sor, de ha gondoljátok egy képet csinálhatunk. 
-Jaaj, annyira szeretlek titeket! -ölelte meg hirtelen a húgod. Ezt hamar lefényképezted, nagyon cuki lett:


-Mi is szeretünk téged! -nevetett fel.- Viszont nekem mennem kell a srácokhoz! Kitartást szép hölgy, hamar lerendezzük! -kacsintott rád, és elment. Elpirultál a húgod pedig szúrós szemekkel nézett rád.
-Hallottad! Szép hölgy! Neked mondta! -mosolyogtál rá, hogy megnyugodjon.
-Ja akkor nincs gond! ....
Igaza volt Luke-nak, hamar lerendezték azt a hosszú sort, a végére már csak ti maradtatok.
-Nézzétek, van egy kis hercegnőnk!- mosolygott Mikey, a húgodra nézve.
-Kérhetek autogramot?- vetette be a bájos mosolyát.
-Persze, édes gyere! -írták alá mind, aztán mikor Luke-ra került a sor, adott neked egy másik képet. Nem értetted minek, aztán megfordítottad a papírt, a telefonszáma volt rajta. Ránéztél, puszit dobott és egy ,,hívj fel"-t mutatott!  Elpirultál, aztán a húgoddal hazamentetek....
Másnap egy randit beszéltetek meg Luke-kal, ami iszonyatosan jó hangulatba telt. Azóta is egy pár vagytok.

 

3 megjegyzés: