2014. május 1., csütörtök

Utálatból szerelem

Muffin epres-nek Calum :))

Mindenkinek van egy vagy több olyan személy az ismerősei közül, akiket képtelen elviselni. Hát te is így jártál, bármi is volt az első benyomásod arról a bizonyos fiúról, akit Calum Hood-nak hívnak. A szomszédod, a szüleitek borzasztó jóban vannak, és ami még rosszabb: a nap nagy részét-az iskolán kívül- veletek töltik. Sosem gondoltad volna, hogy egy olyan elképesztően helyes srác, mint Calum, egy vérbeli bunkó, de hát mégis így van. Legalábbis veled. Mindenki mással elég rendesnek tűnik, csak veled olyan, amilyen. Őszintén szólva ez kinek esik jól? Senkinek! Pont ez az. Hiába próbáltál vele kedves lenni, ő mindig lenézően viselkedett, amibe belefáradtál. Ezért van az, hogy most ,,utálod". Anyukád hiába próbálta megváltoztatni a véleményedet, hasztalan volt...
A szobádban kuksolsz, zenét hallgatsz, és elvagy így magadban, mikor apukád bejött:
-Kicsim, gyere le. Itt vannak Calum-ék.
-Ajj apa, muszáj? Nagyon jól tudod, hogy mit gondolok Calum-ról!
-Igen, de tudom, hogy ez csak egy álca. Látom rajtad ám! Le sem tudod tagadni, hogy tetszik neked!
-Apa!-pirosodtál el. Kacsintott, s kiment a szobából. Igazából nem mondott butaságot, mert valamilyen szinten ez így is volt, csak erről neki nem kell tudnia. Sóhajtottál, aztán lecammogtál a nappaliba, ahol az egész Hood család fogadott:
-Szia drágám, hogy vagy? -ölelt meg Mrs.Hood.
-Jó napot, köszönöm jól. Helló, Mr. Hood, és ...-megint sóhajtottál- Szia Calum..
-Szia T/N. -köszönt vissza Cal, meglepődve. Mivel nem akartál udvariatlan lenni, picit lent maradtál beszélgetni velük, mikor Calum-ra tévedt a tekinteted, aki egy ideje téged bámult. Felhúztad a szemöldököd, s felmentél a szobádba. Épp csuktad volna be az ajtót, viszont Cal nem engedte:
-Mit akarsz?- kérdezed bunkón.
-Miért vagy velem ilyen..érzéketlen? -érthetetlenkedett.
-Érzéketlen?! Ugyan kérlek, én csak viszonzom a ,,kedvességedet". Olyan vagyok, amilyen te velem.
-Figyelj, te ok nélkül vagy velem ilyen! Nekem legalább van rá okom!
-Igen? Milyen okot adtam én neked?! Mindig normálisan viselkedtem veled! 
-Az..az csak egy dolog...Mindig elvonod a figyelmemet és ...-jött kicsit zavarba.
-Calum, kedvelsz?
-Miiih?! Pff...Én? Téged? Ugyan már! -pirosodott.  Elmosolyodsz, ugyanis azért viselkedett veled idáig így, mert tetszettél neki. Tehát nem csak te éreztél így. 
-Én is kedvellek. -rádnéz a csillogó szemeivel, és az ő arcán is egy mosoly húzódik.
-K-komolyan? 
-Igen, teljesen komolyan. 
-Akkor..izé.Hát...öhm... Lenne kedved este..Este velem vacsorázni?
-Természetesen. 7-re legyél itt értem. -nyomsz egy puszit az arcára, s mosolyogva becsukod előtte az ajtót...
*Este 7-kor*

7-re elkészültél, és Calum is ideért a szomszédból. Teljesen el volt varázsolva, mikor meglátott. Elhalmozott a bókjaival, amin te csak nevettél. A szüleid nem engedtek el titeket úgy, hogy nem csináltak volna egy képet rólatok, viszont azután már mehettetek. 10 perc kocsikázás után az étteremben voltatok, ahol spagettit rendeltetek, de 1 tányérból. Ennek köszönhetően elcsattant egy Susi és Tekergő csók, és a randi végén még egy Calum részéről.... Nagyon jól éreztétek magatokat, s 2 randi után már hivatalosan is egy pár voltatok.. :)


4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia. Iszonyat cuki lett, nagyon tetszenek a sztorijaid. Szuper ügyes vagy. Kaphatnék estleg Cake sztorit, Calummel a "főszerepben"?

    VálaszTörlés