2014. május 17., szombat

A legszebb koncert, Ash számára

Krisztina Baranyai-nak Ashton :) 

Ashton és te 2 éve jártok, amit a barátnőidnek és az ő haverjainak köszönhetsz. Ugyanis, ha ők nem hoznak össze titeket, most is egyedül kuksolnátok a parkban, egy padon ülve, amiért nem meritek bevallani egymásnak, hogyan is éreztek. De ne rágódjunk a múlton, a lényeg: együtt vagytok. Ő próbán van, ugyanis este koncertjük lesz, amire egyértelmű, hogy te is mész. Mivel megbeszéltétek, hogy ebédelni azért hazaszökik, nekiálltál valamit összeütni. Csak hogy tiszta legyen: spagettit. Igen, egyszerű elkészíteni, meg minden, de hát ha egyszer szereti? A szószt kevergetted, mikor valakinek a kezét a derekadon érezted, majd a csókjait a nyakadon.
-Jesszus! -ijedtél meg.
-Szia szívem! -nevetett Ashton.
-A frászt hoztad rám, te bolond! -mosolyogtál, és felé fordultál.
-Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. Na és mi finomat ügyködsz?
-Találgass Irwin!
-Mmmm, spagetti?
-Haláli ember vagy! Behalok! -újra az a tökéletes nevetés hagyta el a száját, majd megcsókolt. Hamar befejezted a főzést, terítettél, aztán ettetek. Mivel a koncert este 5 felé fog kezdődni, volt egy icuri-picuri időtök, amit együtt tölthettetek, ezért elmentetek sétálni. A parkban járkáltatok, mikor megpillantottatok egy anyát és egy apát, ahogy a kisgyerekükkel játszanak. Imádtátok látni, azt a szeretetet, ami kisugározza a család személyiségét. Ashton feléd fordult:
-Egyszer, majd nekünk is lesz gyerekünk. Lesz egy fiú, akit hm.. Talán ...Mondjuk.. Luke-nak foguk hívni, Hemmings had örüljön a fejének, a kislányunkat pedig  Leona-nak fogjuk hívni és a Kicsi Luke, mindig megfogja védeni a húgát. És mi is egy család leszünk! -jelentette be csillogó szemekkel, kisfiús mosollyal az arcán. Könnyek gyűltek a szemedben,  aztán szorosan átölelt. 2 év után is olyan szerelmesek voltatok, mint a legelső pillanatban, amit tényleg nem mindenki mondhat el. És egy apró titkot még nem is árultál el Ash-nek. Pedig az előbb, ha elmondtad volna, hogy beakarsz valamit jelenteni, nagyon ráhibázott volna a család láttán... Terhes vagy.. Bizony, az. Megtörtént azon az el nem mondhatóan varázslatos éjszakán és íme a következménye. Állíthatod, hogy emlékezetes koncert lesz ez a számára, hisz a fiúk is besegítenek, jobban mondva Calum...
Ashton-nal elmentetek a koncertre, és te a backstage-ben vártad a pillanatot. Úgy terveztétek Cal-lal, hogy 2 szám között egy kis videót mutat be, amiben elmondod, azt a hatalmas meglepetést, így Mr. Irwin megtudhatja: apa lesz...
És elérkezett a várva várt pillanat:
-Most pedig szeretnénk bemutatni egy videót nektek, de a célzott személy Ashton. Gratulálunk, haver. -mosolygott Cal, aztán elindította a videót. Ashton felállt a dobok mögül, és boci szemekkel figyelte a videót, miközben előresétált a színpadon. Aztán befejeződött a videó, a rajongók sikításban törtek ki, Calum kivezetett Ash-hez, ő pedig hatalmas vigyorral az arcán, tiszta könnyes szemekkel megpörgetett, aztán megcsókolt:
-Istenem, annyira szeretlek! -sírt és nevetett egyszerre.
-Én is téged. -néztél rá, mosolyogva, potyogó könnyekkel. Újra szorosan átölelt, és tényleg emlékezetes koncertet szereztél neki...
 Később, úgy lett, ahogy Ashton eltervezte. Született egy kisfiatok: Luke -Mr.Hemmings is kiharcolta, hogy ez legyen a fiú neve- , majd egy kislányotok Leona. És ti is boldog házasságban éltetek, úgy ahogy azt kell, csupa szeretetben :))


 

8 megjegyzés:

  1. Szia:) nagyon tetszenek a történeteid^^ Én is szeretnék kérni egyet, Muke szerepeljen benne és ha lehet akkor hosszabb legyen! :)
    Előre is köszönöm ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa :))
      Örülök, ha tetszenek. Oké, Muke, és hosszabb legyen :)
      Nincs mit, de nem tudom, mikorra tudom hozni. :/ :)

      Törlés
  2. Szia. Uh... Nagyon köszönöm, nagyon tetszik. Van egy érzésem, hogy még egy párszor kérek sztorit. :D Még egyszer köszi. :))

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nemrég találtam rá a blogodra. Nagyon tetszik. Esetleg én is kérhetnék egy Luke-osat? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ennek nagyon örülök :) <3
      Persze, hogy kérhetsz ^^

      Törlés
  4. Te jó isten! Hogyan tudsz ilyen aranyos részeket írni?! Életemre esküszöm,hogy fekszem a hamburgeremet szorongatva és bőgök!

    VálaszTörlés