2014. július 28., hétfő

5SOS Hungary hivatalos oldalak

Kedves olvasóim, kötelességemnek érzem megjelölni-e csodás magyar fandom hivatalos 5SOS oldalait!
Kezdjük a Facebook-os oldalakkal:

5 Seconds Of Summer Hungary- ez itt a hivatalos közösségi oldal, ahol kedves Lizz vár titeket naponta a gyilkos fotókkal és a friss hírekkel. Ha még nem Like-oltátok tegyétek meg, AZONNAL!

HUNGARIAN 5SOS FAM- Ez a hivatalos és az 1.(!!) csoport, amiben szintén mindenről értesültök, megoszthatjátok kedvenc képeteket, bekerülhettek a családba :)


Mivel a 5SOS fam nagyon menő, Tumblr -ön is elérhető a magyar profil:
5SOS Hungary 


Aztán Ask.fm :
5SOS Hungary -itt aztán bármilyen jellegű kérdésetek van a srácokkal kapcsolatban, feltehetitek és válaszolnak is rá, a lányok:)

Instagram:
5soshungary 

Twitter:
5SOS Hungary- Kövessétek a profilt! 

A hivatalos YouTube oldal:
Hungarian Fivesosfam - Bizony ám, ilyen is van. Itt nézhetitek meg akár a lefordított videókat is amelyekkel Evy foglalkozik, de Lizz is kiveszi a részét. Perpillanat egy 24 perces videón dolgozik.

Az Imagines oldal:
5SOS imagines - Ahh, ezt pláne kár lenne kihagynotok! Itt történeteket olvashattok, amiket Sophie fordít, vagyis ő ír ki legtöbbet. Van itt ám minden! Imagines, Smut, küldhettek be ti is saját sztorikat, itt is bátran kérdezhettek. 

És egy matrica-projekt:
5SOS Hungary - Lil ötlete alapján készült ez az egész, és az oldalon rövid leírást találtok a lényegről, de itt is elmondom.

A project lényege, hogy kiplakátolják Magyarországot az egyedi, saját készítésű 5sos logóval ellátott matricákkal és plakátokkal. A lányok is (és én is) kérlek titeket NE lopjátok el az ötletet!
-Csak, hogy Alexát is megemlítsem, külön köszönet neki, hogy ő Horvátországot plakátolta ki :D -

Ezek a magyar 5SOS-fam hivatalos oldalai, ha esetleg valaki nem tudná és a lányok rengeteget dolgoznak, tehát becsüljétek meg!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése