2014. június 27., péntek

Mr. Foci-őrült

Daniellának Luke :))
Remélem tetszeni fog! ;)



-Igen! Igen! IGEEEN! -kiáltotta a barátod, Luke, miközben a VB egyik meccsét nézte a sok közül.  Te csak szemet forgattál, minden este ezt csinálja, akárhányszor egy gólt lő a pillanatonként változó kedvenc csapata.
-Ugye te is láttad? Ugye láttad, hogy Ronaldo mekkora gólt lőtt? -nézett rád csillogó szemekkel. Olyan volt, mint egy kisgyerek, aki ennél szebbet és jobbat nem látott. 
-Igen Luke, láttam a gólt! -mosolyodsz el, mire ő is és tovább nézi a meccset. Igazából a romantikázás alatt nem erre számítottál... Előzményként nézzük mi is történt...
Luke mikor reggel hazajött, a futás után, neki álltatok reggelizni. Ő egész végig mosolyogva figyelt rád, aminek te nyilván valóan nem tudtad az okát. Hogyan tudhattad volna, mikor nem mondta?! Logikus nem?.. Jó, lényegtelen. Miután már végképp nem értetted, mire fel ez a hatalmas vigyor rákérdeztél, mire ő csak ennyit mondott:
,,Este kicsit romantikázunk. Együtt leszünk és nézzük a szebbnél szebb dolgokat "
Nagyon örültél, mikor bejelentetted, teljesen biztos voltál benne, hogy felejthetetlen estének néztek elébe..
Hát tényleg felejthetetlen is lesz. Ennél unalmasabb estét nem éltél még át, pláne nem ,,romantikázásként".  Kit is akarnánk becsapni? Senki sem számított arra, hogy Luke ezt érti maga a szó teljes értelmében. Focit bámultok, ami téged teljesen hidegen hagy, Luke pizzát eszik és kólát vedel. Csodás este, gratulálunk Mr. Hemmings! 
Na de biztos ez áll a dolog mögött? Nem kéne elnyilvánítanunk egyszerre foci-őrültnek... Mi van, ha tervez valamit? Végül is megérdemelnéd 2 boldog év után... Vagy nem?..
-Kimegyek a konyhába, mindjárt jövök, oké? -néz rád mosolyogva.
-Rendben, de siess vissza, jó? Nehogy lemaradj róla. 
-Haha, ígérem! -nyomott puszit arcodra, aztán kiment....
Már vagy fél órája ennek  és még mindig nincs sehol, pedig azóta történt még +2 gól. Felsóhajtottál és kimentél a konyhába, viszont nem volt ott. Ezen csodálkoztál. Rávetted magad, hogy kimenj a teraszra, és amit ott megpillantottál, azt életedbe nem gondoltad volna. Mindenhol gyertyák és rózsaszirom, és egy asztal megterítve két személyre, ami mellett Luke állt 1 csodálatosan szép virágcsokorral mosolyogva.
-Meglepetééés!
-Luke, ez a te műved?
-Hát nem is a szomszéd bácsié! -nevetett fel. -Egyébként is megígértem, hogy ma romantikázunk, nem? 
-De, de csak..azt hittem, te ez alatt a focit érted. -szégyellted el magad, amin megint nevetni kezdett.
-Hát egy kicsit megakartalak viccelni, de nem bírtam tovább. Hölgyem? -húzta ki neked a széket. Elmosolyodtál és leültél, ő is helyet foglalt, majd nekiálltatok vacsorázni...
Az este csodás hangulatban telt, örültél, hogy Luke nem a focit érti romantikázás alatt. Viszont a vége felé egy kicsit feszültnek tűnt:
-Luke, minden rendben?
-Persze, édes. Minden oké! -áll fel, aztán letérdel eléd, majd a zsebében kotorászik.
-Úr Isten, te...
-Igen, pontosan. Mindennél jobban szeretlek téged, és te vagy az, akivel igazán boldog lehetek. Tudom, hogy te vagy az igazi és szeretném, ha a feleségem lennél, ezért..Daniella, hozzám jönnél? -könnyekkel küszködve, hevesen bólogatni kezdtél, mire hatalmas vigyor kíséretében felhúzta a gyűrűt ujjadra, te pedig a nyakába borultál. 5 perc után enyhített a szoros ölelésen, a szemedbe nézett, eltűrt egy tincset az arcodból és lassan megcsókolt..

A következő sztorit Viviennek hozom! :)
Dó xx 

4 megjegyzés: