2014. június 14., szombat

Elfeledett régi barát

Keyla Cook-nak Cashton :)
Remélem tetszeni fog! Ezen kívül még tartozom 3 sztorival. Azt is minél előbb hozom!  :)



A gyerekek sosem törődnek a jövővel. Ők sosem gondolnak arra, hogy mit rejt a sorsuk. Élik az életüket, mit sem sejtve arról, hogy mikor történik meg az 1. csók, mikor kaparint meg magának a szerelem mámora, vagy éppen mikor élik át a szakítás fájdalmát. Ők csak a jelennel törődnek! Érdekesen hangzik nem de? Viszont nagyon érdeklődnek az után, hogy mit is jelent ez az 1 szó, mekkora súlya van annak, ha azt mondja valaki a másiknak, hogy ,,Szeretlek'" ?.....

-Ne! Calum! Ne csikizz! Sírni fogok!
-Nem sírhatsz, nem bántalak! Hiszen csak csikizlek! -nevetett az a bájos kisfiú az óvodából.
-De nagyon csikis vagyok!
-Na jó, abbahagyom! -fejezte be és kuncogva segített felállni.
-Drágám, gyere! Megyünk haza! -jött az anyukája mosolyogva, s a kezét felé tartotta.
-Rendben. Szia Keyla, holnap találkozunk az oviban! -nyomott egy apró puszit az arcodra illetve oda akarta, viszont véletlenül elfordítottad a fejed, aminek hála az apró kis szádra kaptad.Mosolygott, majd elmentek. Túl kicsik voltatok, hogy megértsétek, mekkora jelentősége van annak a puszinak....

 Tv-előtt kuksoltál és csak váltogattad a csatornákat. ,,Miért nem tudnak normális műsorokat játszani?!" kavargott a fejedben a mondat. Már szinte az unalom a sírba taszított, mikor csengettek. Hamar felálltál és mentél kinyitni az ajtót. Legnagyobb meglepetésedre, a haverod: Ashton állt ott mosolyogva:
-Szióka nyalóka, ugye ráérsz? -hm, a szokásos köszönési módja. Felnevettél.
-Neked is szia Ash, igen, természetesen rá. Már a halálomon voltam.
-HaHaHa, akkor megint én jöttem megmenteni az életedet, ez  így nem lesz jó, de nincs probléma! Akkor szépen szedd össze a cókmókod és ülj be a kocsiba! megyünk a vidámparkba! -majd kicsattantál az örömtől, imádtál a vidámparkba járni. Villámgyorsan össze szedted azt, amire szükséged volt, aztán bepattantatok a kocsiba, s a vidámpark felé vettétek az irányt....
Az egész utat hatalmas röhögés közepette ültétek végig, senki sem tudta volna elrontani a kedveteket. Amikor odaértetek, kiszálltatok, majd megpillantottál 3 srácot, akik ott álltak egy másik kocsi mellett. Az egyikük nagyon ismerős volt neked, de nem tudod miért. Ashton odavezetett hozzájuk:
- Keyla, ő itt Luke, Michael, és Calum. -mutatta be őket sorba. Előkerült benned egy olyan gondolat, hogy mi van, ha az a Calum? Akitől oda kaptad a puszit, ahová nem kellett volna? Cal-ra pillantottál, aki látszólag egy hatalmas gombócot nyelt le. Mintha valami zavarná....
Érdekes napot töltöttetek el a vidámparkba. Beszélgettél Luke-kal és Mikey-val is, Calum-mel egy szót se váltottál, inkább Ashton mellett voltál minden szabad percben és ő se engedett maga mellől. Aztán történt valami. Ash-t felhívták, hogy haza kell mennie, mert a tesójának fontos bejelenteni valója van, és így került arra a sor, hogy Calum vitt haza..
Beültetek a kocsiba, s elindultatok. Elfogott egy érzés, most már teljesen biztos voltál benne, hogy ő volt oviban a legjobb barátja. A jellegzetes mosoly, a szemei és az illata. Na meg a neve. Hamar hazaértél, az eligazításodnak hála. Ha nem mondtad volna hol laksz, fogalmad se lett volna hol vagy. 
-Köszönöm, hogy hazahoztál. 
-Nincs mit Keyla! Örülök, hogy megismertelek! -jelentette ki halál nyugodtan. Itt azt hitted kiugrasz a kocsiból. nem akartad elhinni, hogy ő nem ismert meg téged, ezért:
-Calum ne csináld!? Nem hiszem el, hogy nem ismertél fel! Az oviban legjobb barátok voltunk! nem ugrik be?! Megcsókoltál! És nem hiszem el, hogy... -közel hajolt, majd megcsókolt. 
-Azt hitted, tényleg nem ismertelek fel? Vagy hogy elfelejtettelek? Ugyan kérlek, Keyla! -nevetett.
-Ahh, direkt csináltad te idióta! -vigyorogtál könnyeket potyogtatva. Örültél, annak, hogy újra találkoztatok és ,hogy a gyanúd beigazolódott. Calum aznap este csak éjfélkor ment haza....
Másnap kora reggel egy eszeveszett dörömbölésre ébredtél. Kómásan lementél ajtót nyitni, Ashton állt ott hatalmas vigyor kíséretében, aztán szorosan átölelt:
-Calum tegnap este komolyan nálad volt??
-Igen Ashton, de azért jöttél át, hogy ezt megkérdezd? -mosolyogtál.
-Igen, igen és igen! Nem hiszem el, a 2 legjobb barátom össze fog jönni!
-Héé, itt ilyenről szó sem volt!
-Nem? Keyla, az este 3 csók is volt!
-Azt te honnan tudod?? -pirultál el.
-Calum nagyon nem látott a rózsaszín ködtől, meg egyébként mindent be vallott! Gratulálok csajszi! -pörgetett meg. Végül is, nem kellett sokat várni Mr. Irwin igazára, 2 héttel később Calum és te egy pár voltatok :))









A következő sztorit Törő Lucának hozom, aztán Tamarának, majd Sarah-nak   :))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése