2014. június 18., szerda

Calum titkos hódolója

Törő Lucának Cashton és Lue névre!
Remélem tetszeni fog! :) 



And when the phone call finally ends,
You say, "Thanks for being a friend,"

And we're going in circles again and again ...

Ezek a sorok járnak a fejedben, a sulis buli óta. Legjobb barátod Ashton, abban a bandában zenél, amiben benne van az a srác, aki tetszik: Mr. Calum Hood. Ash már sokszor felhozta a témát, aminek a lényege annyi, hogy tetszel neki, de te nem merted neki bevallani, hogy más tetszik. Nem arról volt szó, hogy nem szeretted Ashton-t, hiszen iszonyat aranyos és elképesztő barát, de ha egyszer nem tetszik, akkor ezen nem lehet mit erőltetni. Na és igen. Ezek a sorok:

And when the phone call finally ends, |És amikor a telefonhívás végül befejeződik,|
You say, "Thanks for being a friend," |Megköszönöd,hogy barátok vagyunk.|
And we're going in circles again and again |És mi körbe megyünk újra, És újra.|

A dalban besegédkezett, nincs miért csodálkoznod, miért ilyen az egész. Teljesen egyértelmű és nyilvánvaló: a dalt részben neked szánta!... Felsóhajtottál és hátradőltél az ágyadon. Ideje lenne megtudnia az igazságot.. Úgy gondoltad, holnap majd elmondod neki a suliban, még is csak személyes legyen az ügy....

Másnap reggel, mindenhol Ash-t kerested, direkt előbb mentél be, de sehol sem volt. Aztán észrevettél a folyosó közepén egy kisebb társaságot, ahogy valamit néznek és röhögnek. Odamentél, hogy megkérdezz mi olyan vicces, és mikor rád néztek még jobban nevetni kezdtek. Nem értettél semmit, majd láttál egy képet az faliújságon, ahol bizony te vagy, amint a 'Mrs.Hood' feliratot nézed a szekrényedben. A kép alá oda volt írva, hogy ,,Calum, megtaláltuk a jövendőbelidet! " Most már minden tiszta volt. Úgy érezted, most mindennek vége. Cal már biztos látta, biztos ő is rajtad röhög, és valószínű, hogy Ashton teljesen összetört a képet láttán. A gondolatok villámgyors sebességgel váltogatták egymást. ,,Mi van, ha Ashton többet rám se bír nézni?! Vagy..Mi van, ha Calum is undorodik tőlem?!" Semmiben sem láttál több reményt, és lassan a könnycseppek is homályosították a szemed világát..Berohantál a mosdóba, ott már szabadon sírhattál, hisz 2 perc és becsöngetnek. Sosem hitted, hogy képesek ilyet tenni veled, de úgy tűnik nem egészen ismerted ki őket. Egy titok, amit rajtad kívül senki sem tud, másnapra pletyka lett az egész iskolában. RÉSZBEN  felelős voltál, hiszen nem kellett volna kitenned a szekrényedbe a ,,Mrs.Hood" feliratot, de ne mondja meg neked senki, hogy nem lehetsz szerelmes! Mintha ez bűn lenne... Becsengetés után pár perccel, vörösre sírt szemekkel kiléptél a mosdó ajtaján, s már is beleütköztél valakibe:
-Végre! Téged kereslek mindenhol! Héé..Mi..Miért sírsz?! Mi történt? Ki bántott? Megverjem? -Ashton volt az.
-Te..nem utálsz? -szipogtál és néztél fel rá.
-Utálni?  Téged? Lenne okom Lue? Dilis! -ölelt magához. Most rettenetes nagy szükséged volt rá, örültél, hogy nem utál.
-Tényleg nem tudod?
-Váárj, álljunk meg. A képre céloztál?-lassan bólintottál. Felsóhajtott. -Nézd, jó bevallom, nem esett jól, de hé, te vagy a legjobb barátom, és sosem utálnálak meg azért, mert te mást szeretsz egy Isten helyett, oké? -az egója mindig megnevettetett. Mosolyogva újból magához ölelt, aztán együtt mentetek órára....
Ebédnél Ash mellé ültél, mint általában, de most különösen szerette volna, ha ezt nem halasszátok el, mert ,,van egy meglepije".
-Ash, mit akarsz? Meddig várjak méég? -nyafogtál, mert nem bírtad tovább.
-Most fog kezdődni!-mosolygott, gyors megette az utolsó falatot és az ajtó felé fordult. Ugyan így tettél. CALUM lépett be rajta, egy csokor virággal, gitárral a kezében és az igazgatóval az oldalán:
-FIGYELMET KÉRNÉK! -szólt a diri- Ez a fiatalember itt, Mr. Hood, szeretne egy dalt előadni annak a lánynak, akit ma kegyelem nélkül megaláztatok. Calum, tiéd a szó.
-Köszönöm, uram! Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen! Először is: Rohadtul, már bocsánat, nem volt szép, amit vele tettetek! Másodszor: Szerintem a világ legaranyosabb dolga volt, és az érzés kölcsönös, ,,Mrs. Hood"! -kacsintott rád, leült aztán nekikezdett egy dalnak, amit végig a szemedbe nézve énekelt. Mikor vége lett egy puszit dobott neked:







Teljesen zavarba jötten figyelted a jelenetet, aztán Ash feléd fordult:
-Tetszett?
-Te tetted ezt?
-Szerinted ki más? -nevetett. Szorosan megölelted.
-Imádlak Ash.
-Hé, és engem nem? -szólalt meg egy hang mögötted. Hátrafordultál és Ő (Calum) állt előtted mosolyogva. Te is elmosolyodtál, aztán közel hajolt, majd a te és az ő ajka egyé vált...

Remélem tetszett! :)
A következő sztori:  Tamaráé :)





 

2 megjegyzés:

  1. jujujujuj köszönöm nagyon cuki lett, tanán eddig a legjobb.*-* ez tök eredeti volt, so thankie.♥♥♥

    VálaszTörlés
  2. Igazán nincs mit és örülök, ha így gondolod xx <3

    VálaszTörlés