2014. december 6., szombat

Santa Claus

Santa Claus is coming to town... 🎝🎜🎝🎜


Sziasztok, boldog MikulĂĄst mindenkinek, rossz kislĂĄnyok voltatok? VirgĂĄcs? Vagy csak csoki? Haha, Ă©n nem kaptam virgĂĄcsot... SzomorĂș, igaz? ._. 

Na mindegy. Sajnos most nem Ășj törtĂ©nettel jelentkezem, viszont majd lesz az is, mivel a HIVATALOS! oldalon, illetve csoportban, Sophie meghirdetett egy KarĂĄcsonyi pĂĄlyĂĄzatot  Ă©s skacok, jĂł lenne, ha rĂ©szt vĂĄllalnĂĄtok az ilyenekben. Elhihetitek, ezer dolguk van, annyi minden, Ă©s a legkevesebb lenne, ha Ă­rnĂĄtok valamit, amiĂ©rt rĂĄadĂĄsul ha nyertek mĂ©g meglepetĂ©st is kaptok. Tisztelni kĂ©ne a lĂĄnyokat, mert komolyan van ennĂ©l fontosabb dolguk is, de Ƒk mindent megtesznek. És kĂŒlönben is, olyan hangulatos minden. A hivatalos 5SOS-Facebook oldaltĂłl elkezdve az Imagine oldalig MINDEN.
De ezt egyszer-kétszer mår megemlítettem.
Khm, mindegy.

De most tĂ©nyleg. NĂ©zzetek be. HĂĄt nem hangulatos? Tök jĂł, az egĂ©sz. LejĂĄtszĂĄsi listĂĄktĂłl elkezdve a Preferenc-ig  MINDEN.
5SOS imagines

TehĂĄt nem egĂ©sz nap a Facebook, hanem elƑ a Word dokumentum, vagy egy fĂŒzet Ă©s egy toll, Ă©s ÍRNI Ă©s hĂĄlĂĄt adni a lĂĄnyok munkĂĄjĂĄĂ©rt!



Nincsenek megjegyzések:

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se