2014. július 17., csütörtök

Boldog Szülinapot nekem!

Pati sztorija Luke-kal. :)
Remélem tetszeni fog.


Luke Hemmings... Hmm, mi is jut eszünkbe róla? Ohh, igen, már tudom. Szőke, kék szemű, nagyon magas már 18 éves és a legjobb barátod. Valóban egy fiú-lány barátság, csak az a baj, hogy totál belé vagy zúgva. Ne érts félre, nem az a gond, hogy szerelmes vagy, hanem az, hogy BELÉ vagy szerelmes. Mondjuk, ki nem?! Tényleg nagyon fess fiatalember, igazán jóképű, egyértelmű, hogy a csajok kedvence. Gáz az ügy, úgy érzed nem vagy hozzá elég jó, hiszen nem vagy csinos, unalmas vagy és az ehhez hasonló kifogások sorozata következne, de! Ezek ugyancsak alaptalan vádak! Nagyon is csinos vagy és pfff... Ugyan kérlek, miért lennél unalmas?! Akkor Luke sem keresné a társaságodat.  Ha lehetne a lelki beszédemet máskor tartanám meg, most a lényegre szeretnék térni, aminek a középpontjában 2 nagyon fontos személy áll:

Te&Luke

Mint már említettem, Mr. Hemmings betöltötte a 18. életévét, aminek hála a srácok bulit rendeznek neki. Ez nem meglepi buli, csak egy 5SOS-féle party, aminek a lényege: ,,Luke végre 18 éves emberek, igyunk a tiszteletére!" Azt hiszem ezzel mindent elárultam. Ha Calum-ön múlik az egész éjszaka ivászattal telik és mivel rajta IS múlik, így fognak történni a dolgok..
-Pati, kérlek segíts felkötni a lufikat oda! -mutatott Michael a nappali egyik részére.
-Szívesen segítek, na de...Lufi? Nem 15 éves..
-Hidd el nekem, örülni fog neki! -mosolygott. Kicsit furcsálltad, de aztán felkötöttétek az összeset. Segítettél mg díszíteni neki, közben Calum és Ashton is megérkezett a rágcsálni valóval meg természetesen a piával, az semmi képpen sem maradhatott el.
-Na kirakjuk a tálakba a chipset meg az ilyeneket, a pia a konyhában lesz, a ház király lett, így már csak a vendégek hiányoznak, meg természetesen Lukey! -osztotta meg veletek gondolatait Calum.
-Skacok még én is hazafutok átöltözni. Fél óra és itt vagyok.
-Legyen úgy, szavadon fogunk, és figyelni fogjuk az órát, az a fél óra tényleg fél óra legyen! -ölelt meg Ashton. Felnevettél.
-Ígérem! -mentél haza...



Otthon kiválasztottad azt a ruhát, amit még Luke-kal vettél, talán itt lesz az esély, hogy elmondd neki: mit érzel..
Hamar összeszedted magad. 
Ruha: pipa
Smink: pipa
Haj: pipa
Luke ajándéka: szintén pipa, így indulhattál vissza a fiúkhoz....
-Fél óra és 5 perc! Elkéstél! -oktatott ki nevetve Michael.
-Jaj az az 5 perc! Megsértettem a világegyetemet. -mosolyogtál.
-Igen, de megbocsátunk, mert csinos vagy! -kacsintott Calum.
-Köszi! -aztán a vendégek is szép lassan megérkeztek, természetesen Luke-kal az élen.
-WoW skacok, király lett a ház! -ismerte el a munkátokat mosolyogva.
-Pati és Mikey munkája, az ő érdemük! -Hemmo végül rád nézett és megakadt a szeme.
-Csinos vagy! -nyögte ki. Elpirultál, s köszönet képpen bólintottál.
-Boldog Szülinapot! -nyújtottad át az ajándékát. Elmosolyodott, majd kibontotta. Egy cipőt vettél neki meg egy pólót, amire az van felírva, hogy ,,Félelmetes bébipingvin vagyok!"  Felnevetett, mikor meglátta, aztán átölelt.
-Köszi, gyönyörűm! -engedett el, majd elsétált a vendégeket köszönteni. Kikerekedett szemekkel bámultál és belül sikítoztál az örömtől. Tényleg gyönyörűmnek hívott?...

Már hajnali 1 van, a buli még most is a legjobb hangulatában van, bár a fiúk már nem igazán szomjasak. Hát igen, mindenki tudta, hogy ez lesz.. Épp indulni akartál, mikor Luke visszahúzott:
-Hé, n-ne menj, tán..táncoljunk! -beszélt akadozva természetesen az alkohol hatásától. Egy lassú szám ment, csodálkoztál, hogy megtud állni a lábán, de végülis táncoltatok. A dal közepén leheletét érezted a nyakadon, amitől jól eső borzongás futotta át minden porcikádat. Ezután mélyen a szemedbe nézett míg nem..megcsókolt. Na ilyenkor egy cseppet sem bántad, hogy részeg, de fájt, hogy holnapra mindent elfelejt.
-Le-leszel a csajom?- milyen romantikus, nem? Most bármit mondhatsz, holnapra ez sem marad meg benne.
-Persze Luke, de mennem kell! Pihend ki magad és további jó bulizást! 
-M-még egy puszit sem kapok? Anélkülak...-keveredett össze- akarsz elmenni? -nyomtál az arcára egy puszit, aztán hazamentél...

*Másnap reggel*

9 óra körül felkeltél, nem aludtál valami sokat, de hát  Luke megcsókolt és mára már semmire sem fog emlékezni. Sóhajtottál, majd visszaakartál menni a szobádba, de csengettek. Luke állt ott egy csokor virággal, aztán 1 csókkal köszöntött:
-Jó reggelt a világ legtökéletesebb barátnőjének!
-Mi van? -sokkolt le a jelenet.
-Tegnap este, vagyis ma hajnalban azt mondtad leszel a barátnőm, nem emlékszel? -mosolygott. nem tudtad mit csinálj örömödben, ahhoz képest milyen részeg volt, emlékszik a dolgokra. Te is elmosolyodtál aztán a nap további részét összebújva  töltöttétek el...

A következő sztorit Christie kapja :)
 

2 megjegyzés:

  1. úúúú hallod ez nagyon jó lett na jó az nem elég hogy nagyon jó tökéletes *-* és pont ilyen vagyok mint amilyennek itt kitaláltál te nagyon jól írsz de tényleg :)

    VálaszTörlés
  2. Oh stop it you, elpirulok:) Köszönöm, nagyon kedves vagy, örülök, hogy tetszett :)
    Dó xx

    VálaszTörlés