2014. április 24., csütörtök

Meglepetés

Muffin epres-nek Michael :D

A nappaliban kuksolsz lehangoltan, hiszen a barátod Michael elég sokáig dolgozik a srácokkal a stúdióban. Azt ígérte, hogy 8-ra itt lesz és együtt vacsizhattok, de az óra már 10-et mutat, s még mindig sehol sincs. Elhatároztad magad, hogy nem vársz rá tovább, így indultál is a szobátokba, csak meghallottad azt a gyönyörű hangot odakintről. Fogalmad se volt, mi lehetett az, így kinyitottad az ajtót, s megpillantottad Mikey-t egy gitárral a kezébe, ahogy neked énekli a ,,She looks so perfect"-et. Nem értettél semmit, mire az arcon amit vágtál, halványan elmosolyodott. Aztán mikor befejezte, bociszemekkel nézett rád:
-Ne haragudj, amiért nem tudtunk együtt vacsizni. Kérlek bocsáss meg nekem ezért, cukim. -sose tudtál neki ellenállni, amikor bociszemekkel nézett rád és cukimnak nevezett, így odamentél hozzá és megölelted:
-Nem haragszom, ne aggódj, de legközelebb küldj üzenetet, hogy mi a szitu. 
-Nem-nem! Nehogy azt hidd, hogy mos megyünk aludni! Ki van zárva! Engesztellek, édesem!
-Michael! Este 10 óra múlott. Mit akarsz?
-Háááát...Arra gondoltam, hogy..
-Kérlek, nyögd ki!
-Talán .. Lenne kedved velem táncolni egyet.
-Most? -kerekedtek ki a szemeid.
-Igen, miért? -kérdezte, mintha mindenki nekiállna 10-kor táncolni.
-Várj, komolyan gondoltad? -bólintott, aztán elővette a telefonját, s bekapcsolt rajta egy olyan számot, amire tudtok egyet lassúzni. Kezeit a derekadra helyezte, te pedig a vállára, majd táncolni kezdtetek, csakhogy közben az eső is megeredt. Mikey az égre nézett, azután pedig rád, lágyan megcsókolt, ezután pedig a füledbe súgta, hogy mindennél jobban szeret téged. 


Remélem tetszik :))) Bocsi, hogy rövid lett :/





2 megjegyzés: