2014. április 20., vasárnap

Felbukkant régi barát

Anna Csikai-nak a sztoria :D

Ugyanolyan reggelnek indult, mint a többi, viszont valami mégis más volt. A kérdés az, hogy mi? Lemásztál a szobádból a nappaliba, majd egyből választ kaptál a kérdésedre. Egy szőke srác ült ott, aki anyukáddal beszélgetett, és nevetett a régi emlékeken:
-Luke? -szólaltál meg csodálkozva, de a mosolyodat nem tudtad elrejteni. 
-Hol? -játszotta az értetlent, majd felállt, hozzád sétált és megölelt.
- Hiányoztál te bolond! -potyogtak az örömkönnyeid, mire ő csak erősebben tartott közel magához.
-Na jó, én most magatokra hagylak. El kell mennem pár dologért a boltba. -mosolygott anyukád, megfogta a kosarát és a pénztárcáját, majd el is ment. Ti csak ott álltatok ölelkezve, eszetekbe se volt elengedni egymást. Luke megtörte a csendet:
-Belement valami a szemembe. -jelentett ki valami buta kifogást, mert nem merte elismerni, hogy belőle is kitörtek az érzések. Ezen csak nevetni tudtál. Leültetek a kanapéra, aztán megint kínos csend következett, amit csakugyan megint ő tört meg:
-Anyukád elmondta, hogy látta  a naplódat.Megint! -vigyorodott el. Itt teljesen elvörösödtél. Nem az első eset, hogy anyukád belenézett a naplódba.
-Jézusom..Mit látott?
-Hát...Az elmondásai szerint, azt, hogy tetszem neked. -egyből a hihető kifogásokon gondolkodtál, de persze ilyenkor egy se jut eszedbe. Sóhaj hagyta el a szádat, nem tudtál neki hazudni, amúgy is ideje megtudnia mit érzel iránta.:
-Figyelj..Luke, az az igazság, hogy.. -közbe vágott:
-Te is tetszel nekem. -ült közelebb.
-Luke, én... -közel hajolt hozzád, s lágyan megcsókolt. Életedben nem éreztél ilyet, tudtad, hogy csak rá van szükséged... Még itt maradt veled picit, estére megbeszéltetek egy randit, ami olyan jó hangulatban telt, hogy egy pár vagytok :)))

Nem a legjobb de próbáltam mindent kihozni belőle. Remélem azért tetszik :)


  

4 megjegyzés: